top of page
Yazarın fotoğrafıArif Antlı

ALİ DÜNDAR "GECE UZUN"


Farklı müzik stillerinde sunduğu ‘Seni Ben Var Ya’, rap arabesk ‘Sonu Ayna’ ile hatırı sayılır bir dinleyici kitlesinin dikkatini çeken Ali Dündar, yeni teklisi ‘Gece Uzun’u Locca Records etiketiyle tüm dijital platformlarda yayımladı.Sözü Ersin Özel’e müziği Gökhan Türkmen’e ait Gece Uzun’un düzenlemesini Fırat Deniz Haznedaroğlu yaptı.

Ali Dündar hayallerini gerçeğe dönüştürmeye yaklaşmaya devam ederken en büyüklerinden birinin Sezen Aksu olduğunu söyledi. Yıllardır birçok ünlü isimle aynı sahneyi paylaşan genç müzisyen, Sezen Aksu ile aynı sahneyi değil ama yazdığı bir arabesk şarkıyı yorumlamayı istediğini dile getirdi. Farklı stillerde şarkılar üreten Sezen Aksu en son Ayta Sözeri'ye bir Tsm şarkısı hediye etti.

Ali Dündar’ın güçlü ve sağlam vokali ile dinleyenin kalbine saplanarak, yolculuğuna daha fazla kişinin katılmasını sağlayacak ‘Gece Uzun’.


Utku Ünsal’ın mix’ini, mastering’ini Emre Kıral’ın yaptığı şarkıda usta müzisyenler Hasan Dağlar (klarnet), Çağlar Haznedaroğu (bağlama), Serkan Ölçer (gitar) enstürmanları ile katkı sağladı.

Pendik Görüklü’de bir çiftlikte çekilen, şarkıyı tamamlayan görsel hikayenin video klip yönetmenliğini Mustafa Kalıpçıoğlu üstlendi.

Rengarenk müzisyen kimliği ile yıllarca sahnede performanslar sergileyen Ali Dündar, Gece Uzun sonrası büyük yankı uyandıracak şarkılar için hazırlıklarına başladı.

0 yorum

コメント


bottom of page