top of page
Yazarın fotoğrafıArif Antlı

BAŞKAN KARTOĞLU: “BAŞAKŞEHİR LIVING LAB SİZİ BEKLİYOR”

BAŞKAN KARTOĞLU: “BAŞAKŞEHİR LIVING LAB SİZİ BEKLİYOR”





Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Seninle Başardık” sloganıyla düzenlenen gençlik buluşmaları kapsamında, İBB Şair Erdem Bayazıt Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Başkan Kartoğlu, tavsiyelerde bulunduğu öğrencileri Başakşehir Living Lab’deki imkânlardan yararlanmaya davet etti.


Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, gençlik buluşmalarına doludizgin devam ediyor. “Seninle Başardık” sloganıyla düzenlenen buluşmaların bu haftaki ilk durağı İBB Şair Erdem Bayazıt Ortaokul’uydu. Başkan Kartoğlu, bir araya geldiği öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu.



“Kendinizi geliştirin”

Başakşehir Living Lab’in gençlere göre olduğunu söyleyen Başkan Kartoğlu, “Sadece bir diplomanız varsa zorlanırsınız. Bu yüzden kendinizi geliştirin. Ben istiyorum ki, Başakşehir’in gençleri olarak geleceğiniz parlak olsun. Biz bunun için çalışıyoruz. Tüm imkânlarımızdan faydalanın. Başakşehir Living Lab sizi bekliyor. Birçok alanda eğitim alabilir, kendinizi geliştirebilir, yarınlarınıza bugünden hazırlanabilirsiniz.” şeklinde konuştu.

0 yorum

Comments


bottom of page