top of page
  • Yazarın fotoğrafıArif Antlı

Bu bir hayal hikayesidir...

Bu bir hayal hikayesidir...


Bu bir hayal hikayesidir... Sadece en yakınımdakilerin bildiği, yıllarca içimde tuttuğum, gizli saklı köşelerde kendi kendime söylediğim şarkılarla başlayan... 

Henüz 5 yaşındayken ortaya çıkan şarkı söyleme hayalime, araya giren eğitim süreci , akabinde Tv sektöründe Özel Hat, Magazin Keyfi, Elifnağme, Ajda Pekkan Show ve daha birçok programda yapım koordinatörlüğü ,evlilik ve iki çocuktan sonra dönüp, içime gerçekten ne istediğimi sorduğumda, aldığım cevap olan  "Hoşgeldin Sen " ile karşınızdayım :) 


Ben Jessica; Yıllar önce rahmetli Ajlan Büyükburç'tan aldığım şan derslerinin ardından, hayalimi gerçeğe dönüştürmeye karar verdiğimde, önce Kevork Tavityan ve sonrasında da Süheyla Yengi ile çalışmaya başladım. Bu süreç sonrasında birlikte bir yol yürümeye karar verdik ve Run Org - Süheyla Mektebi etiketiyle şarkımız sizlerle buluşuyor . "Hoşgeldin Sen" in sözü ve bestesi bana, rap kısmının sözleri de şarkıya yorumuyla renk katan dublaj sanatçısı ve DJ Kerem Akçaba'ya ait . Şarkımızın neşesini yansıtan video klibimizin yönetmeni de İmre Haydaroğlu. 


Ben hayalimi gerçekleştirip içimden geldiği gibi şarkımı söyledim. Umarım sizler de bana eşlik edersiniz ...


0 yorum
bottom of page