top of page
  • Yazarın fotoğrafıArif Antlı

Erdal Bağcı’ dan “GAMSIZ” sürprizi !



Yıllardır müzik camiasında olan, şarkılarıyla, sahnelerindeki başarısıyla sevenlerinin gönlünde taht kuran Erdal Bağcı, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel sürpriz bir şarkıyla dinleyenlerine yeniden merhaba dedi.

Küçük yaştan beri müzikle uğraşan, İstanbul’un gözde mekanlarında sahne alan, hiç durmadan çalışan Erdal Bağcı, yıllar önce başarılı sanatçı Doğuş’tan dinlediğimiz, çok sevilen ve herkesin adeta ezbere bildiği “Gamsız” şarkısını okumuş olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyor. Son yıllarda kimsenin klibinde rol almayan Tuğba Özay, Erdal Bağcıyı kırmayarak “Gamsız”ın klibinde kendisine eşlik etti.

Ant Media ailesi olarak Erdal Bağcı’ ya neden “Gamsız” şarkısını seçtiğini ve neler hissettiğini sorduk;

“15 yıldır sahnede bir çok eser okudum ve okumaya devam ediyorum. Ama bunların içinde benim için en özeli sevgili Doğuş’a ait olan ve milyonların diline pelesenk olmuş olan “Gamsız” şarkısıydı. O yüzden 2019’da bu şarkının bana uğur getireceğine inanarak sevenlerimin huzuruna “Gamsız” ile çıkmak istedim. Bu süreçte çok emek verdim. Teşekkür etmek istediğim bir çok kişi var. En başta bu şarkıyı bana emanet eden Doğuş ağabeyime, şarkının aranjesine yüreğini katan sevgili dostum Sedat Sakarya’ya, klipte bana eşlik eden değerli Tuba Özay’a, klip yönetmenim Banu Kaptanoğulları’na ve şarkımı sizlerle buluşturan Seyhan Müzik ailesine sonsuz teşekkür ederim. Şarkı artık sevenlerime emanet. Beni yine yalnız bırakmayacağınızı biliyorum. Ant Media ailesine ve sizlere sevgilerimi sunuyorum.” Diyerek heyecanını Ant Media okurları ile paylaşan Erdal Bağcı’ya bol dinlenmeli bol sahneli günler diliyoruz.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page