top of page
  • Yazarın fotoğrafıArif Antlı

“KELAMDAN KALEME”



Toplumda, yozlaşmış günümüz meselelerinin hakikatleri “Kelamdan Kaleme” kitabında okurlarla buluşuyor. Bilginin ve bilimin kaynağı okumaktan, kitaptan geçmektedir. Fakat bugün kitap hayatımızın ihtiyaç sıralamasında 235’inci sıradadır. Bu gerçeği göz önüne aldığımızda her şeyden daha çok okumayla ve kitapla meşgul olmaya ihtiyacımız vardır. Okumayan veya okuma alışkanlığı olmayan bir toplumu kitap ile buluşturmak bütün insanlığın en değerli görevidir. Gelecek nesillere bırakacağımız en büyük miras ise kitaplardır. 

Toplumda bozulmuş veya bozulmaya yüz tutmuş insani ve İslami değerleri, toplumun kanayan yaralarına dikkat çeken Onur Karakoç “Kelamdan Kaleme “ kitabında elli tane makaleyi bizlere sunuyor. Her bir makalesinde toplumda yaşamış olduğumuz sorunlara çözüm ve öneri noktasında fikir dünyamıza yeni bir bakış açısı kazandırıyor. Kitabında okuyucuları bazen geçmişe götürüyorken bazen de günümüzdeki sorunlara farklı bir bakış açısı kazandırarak öneriler sunuyor. 

Yalın dili ve sürükleyici anlatımıyla Karakoç, bir taraftan insanların gönüllerine tercüman olurken diğer taraftan insanları kirli bilgilerden arındırıp hakkı ve hakikati “Kelamdan Kaleme” alıyor.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page