top of page
Yazarın fotoğrafıArif Antlı

NADİR GÜL İLE BAŞARI ÖYKÜSÜ.

NADİR GÜL İLE BAŞARI ÖYKÜSÜ.

21 yıldır İngiltere’de yaşayan ve mutfak sektöründe çıraklıktan şefliğe uzanan başarı öyküsünün sahibi Nadir Gül ile keyifli söyleşi. 2001 yılında İngiltere ye yerleşen 11 yıl çatısında çalıştığı restorantı satın alan ve ardından ‘Shish Meze' zincirlerini kuran sonrasında farklı konseptiyle Array Gül o günleri şu sözlerle anlattı; ‘İngiltere'ye geldiğim ilk 3 gün parklarda yattım. Kimseyi tanımıyordum dil yok, bambaşka bir kültür çok zorlandım ama asla pes etmedim her zaman yarınımı düşünerek hareket ettim ve etmeye de devam ediyorum.'

Nadir bey öncelikle sizi tanıyabilir miyiz? 1984 Gaziantep doğumluyum 21 yıldır İngiltere deyim. Hedeflerine tutkulu derecede odaklı biriyim Kaç yıldır restorant sektörünün içindesiniz? 20 yıldır mutfak sektöründeyim bu işin çıraklığından gelen bir şefim, 10 yıldır kendi restaurantlarımı işletmekteyim. Çalışma ekibinizi kaç kişi oluşturmakta? Ekibinizle çok yakınsınız aranızdaki bu güçlü bağı nasıl oluşturdunuz? Toplamda 130 kişi çalışmakta, onlarca insana ekmek kapısı olmak benim ruhumun ilacı, tüm çalışan ekibim benim ailem gibidir kıymetli kardeşlerimdir. Ekibimle her gün en iyi hizmeti vermek için , misafirlerimize en iyi hizmeti sağlamak için çalışırız.

Ekibinizle olan bağınızdan bahsetmişken müşterilerinizle de olan bağınız çok kuvvetli olduğunu duyduk bize biraz bundan bahseder misiniz ? Her insan özeldir, her müşteri ayrı ilgi ve özen bekler ve bende ekibimle bunu sağlıyoruz, misafirlerimizin istekleri önerileri her zaman önceliğimizdir. Farklı konseptler de restorantlarınız olduğunu biliyoruz, her birinde ayrı başarı sağladınız bize biraz bundan bahseder misiniz? Konseptlerin farklılıklarını bize anlatır mısınız? 3 restoranta sahibim, biri türk mutfağı ingilizler çok seviyor 😊 diğeri ingiliz – türk mutfağı sonuncusu ise dünya mutfağı her kültürün ayrı bir anlamı ayrı bir lezzeti var ve bunu müşterilerimizle en özenli şekilde buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Nadir bey spora olan düşkünlüğünüzle biliniyorsunuz? Gün içerisinde kendinize ne kadar vakit ayırıyorsunuz? Haftanın 6 günü en az 2 saat sporumu yaparım, sağlam kafa sağlam vücutta olur sözü ilkemdir, geri kalan zamanlar kapanana kadar restorantta olurum, her departmanla kendim ilgilenirim. Bu noktaya kendi emeklerinizle geldiğinizi çok çalıştığınızı biliyoruz bunu okuyucularımızla paylaşır mısınız? Hiç bir zaman bahane üretmedim, hep çalıştım en iyisini nasıl yaparım sorusunun cevabını kovaladım, sürekli insan biriktirdim sosyal olmaya çalıştım. Üretkenlik, kararlılık, tutku, dürüstlük içtenlik ve sevgi bunlar benim yaşam biçimimdir. Her zaman disiplinli ve planlı çalışırım. İşte sırrım bu. Nadir bey son olarak okuyucularımıza neler söylemek istersiniz? Ant Media ekibine ve okurlarına çok teşekkür ederim kendimi iyi ifade edebildiğim bir yerde olmak benim için mutluluktur çok teşekkür ederim.


0 yorum

Comments


bottom of page