top of page
Yazarın fotoğrafıArif Antlı

Pop müziğinin en Güzelleşelim’i Seda Dalgıçoğlu.

Pop müziğinin en Güzelleşelim’i Seda Dalgıçoğlu.



Senelerce gizlenmiş bir cevher. Karşımıza geç çıktı ama adından bir hayli söz ettirecek gibi. Kendisi söz yazarı, besteci ve sanat yönetmeni. Amatör başladığı müzik hayatına profesyonel olarak, sağlam adımlarla bomba gibi düştü. Müzik ile dansın ayrılmaz bir bütün olduğunu bizlere tekrar hatırlattı. Pozitif enerjisini yeni şarkısı “Güzelleşelim” ile çok iyi aktarıyor. Seda ile güzelleşmeye hazır olun.



“Pop kalesini yıktım ‘Güzelleşelim’ ile yeniden inşa edeceğim.”


Türkçe pop son zamanlarda çağı yakalamaya çalışırken farklı denemelerle ve birbirinin aynısı şarkılarla karşımıza çıkıyor. Ama bir şeyi göz ardı ediyor.

Tarzı. Seda, “Pop kalesini yıktım, ‘Güzelleşelim’ ile yeniden inşa edeceğim.” diyerek tarzını ve tavrını ortaya koyuyor. Gerçek bir pop şarkısı olan ‘Güzelleşelim’ içinde alaturka sentezler de barındırıyor. Bu şarkıya hem eşlik edecek yine bu şarkıyla dans edeceksiniz. Keyiflenirken eğlenecek, eğlenirken güzelleşeceksiniz.



“Güzelleşelim benimle vucut bulacak.”


“Türkçe Pop'taki boşluğu nasıl kaliteli bir şekilde doldururum diye düşünürken sevgili Bertan Coşar’la yollarımız kesişti. Ve sözü müziği kendisine ait olan bir şarkıyı okumak bana nail oldu. Şarkıyı dinlediğimde “Bu şarkıyı ben söylemeleyim. Güzelleşelim benimle vucut bulacak.” dedi.



Kıpır kıpır bir best’im…


Sözü ve müziği Bertan Coşar’a ait olan “Güzelleşelim’in” akıcı ve enerjik düzenlemesi yine Bertan Coşar imzalı. Şarkının girişi, köprüsü, nakaratı ve melodisi " Kıpır kıpır bir best’im…" diye bağırıyor adeta. Şarkının klibinde de renkli görüntüler var. Seda Dalgıçoğlu dinamik enerjisini ve danslarını bizlerle buluşturuyor. “Güzelleşelim” 2020'nin en hatırlanacak ve dans ettirecek şarkılarından biri olacak gibi görünüyor.







0 yorum

Comments


bottom of page