top of page

SEDA ÜREN SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Yazarın fotoğrafı: Arif AntlıArif Antlı

Bir süredir albüm çalışmalarına ara veren Seda Üren yeni şarkısı “Tuzağındayım” ile sahnelere geri döndü.

DNK müzik etiketiyle tüm müzik platformlarında yer alan, söz ve müziği Murat Güneş’e, düzenlemesi Suat Sakarya’ya ait olan “Tuzağındayım” şarkısı ile sessizliğini bozan Seda Üren, yönetmenliğini Ferit Çetinkaya’ nın üstlendiği klipte eşi Ercüment Nefesoğlu’na ait gömleği giyerek sıra dışı bir performans sergiledi.

Bir dönem ‘Yerli Barbie’ olarak anılan ve geçen zamana rağmen güzelliğinden hiç bir şey kaybetmeyen başarılı şarkıcı, geçtiğimiz günlerde ”2019 benim yılım olacak” iddiası ile tüm dikkatleri üzerine çekmişti.



‘Tuzağındayım’ ile müziğe ve sahnelere hızlı bir dönüş yapan Üren, gömleğin yanı sıra giydiği piyano desenli çoraplarıyla da ilgi odağı olmayı başardı.

 
 

Comments


© 2016 Ant Media - Tüm hakları saklıdır. AntMedia.com.tr

bottom of page