top of page
  • Yazarın fotoğrafıArif Antlı

Sidar Baran Taş “Karavan” teklisiyle pop dünyasına adımını attı

Güncelleme tarihi: 6 Eki 2020

Sidar Baran Taş, 'Meğersem' albümüyle müzik piyasasına adımını attı.




Hakkari doğumlu olan ve Ankara'da büyüyen Sidar Baran Taş, "Karavan" adlı tekli çalışmasıyla pop dünyasına adımını attı. Geçmişte çıkarmış olduğu "Meğersem" adlı 2 şarkılık single albümünden sonra bu kez hareketli pop tarzıyla yaz henüz bitmedi diyor ve yeniden dinleyiciyle buluşuyor. Söz ve bestesi kendisine ait olan "Karavan" şarkısının aranjörlüğünü Hatem Tutkus üstlenirken, şarkıların kayıtları ise Can Stüdyolarında yapıldı.




Özlenen yazların sıcak tınılarını içinde barındıran enerji ve his dolu "Karavan" bitmesini istemeyeceğiniz yollara sürüklüyor. Dans etme isteği uyandıran, canlı ritimleri ile ayağa kaldıran güçlü akustik altyapının günümüz altyapıları ile harmanlanmasının güzel bir örneği niteliğinde.



Sidar Baran Taş 14.02.1997 Hakkari doğumluyum fakat 3 yaşımdan itibaren Ankara'da büyüdüm. İlkokul-ortaokul-lise eğitimimi Ankara'da tamamladım. 5 senedir Mersin'de yaşıyorum. Mersin Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama son sınıf öğrencisiyim. 8 senedir gitar çalıyorum. 5 senedir ise Mersin'de düzenli olarak sahne alıyorum. 2 sene önce "Meğersem" ve "Hani" adlı 2 şarkıdan oluşan bir single çıkardım. Şarkıların söz-müzikleri bana ait olup düzenlemelerini Hatem Tutkus yaptı. "Hani" şarkımın video klibi Youtube MuzikPlay kanalında mevcuttur. Zaman zaman Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği konserlerde sahne aldım ve halen almaktayım. 2019 yılında ise Milyonfest Arsuz sahnesinde yer aldım.

0 yorum
bottom of page