top of page
  • Yazarın fotoğrafıArif Antlı

SONGÜL KORKMAZ ÜÇÜNCÜ KLİBİNİ ÇEKTİ.


Tv programcısı sunucu ve Sanatçı Songül Korkmaz “Araki Bulasın Beni” isimli 3. klibini çekerek, eserini sevenleriyle buluşturdu. Söz ve müziği Abdul Vahap Alkan’a ait olan parçanın aranjörlüğünü Volkan Sönmez üstlendi. Klip yönetmenliğini ise ünlü Yönetmen Senar Yıldız yaptı.



Malatyalı olmasına rağmen van gölü ve çevresinde klibini çeken Sanatçı Songül Korkmaz, “Van’ın benim gönlümde apayrı bir yeri vardır. Klip yönetmenim Senar yıldız’ın eşi Rozita hanım benim çok değer verdiğim bir dostumdur. Sürekli beni van’a davet ediyordu bende kızım ceylini aldım ziyaret amaçlı iki günlüğüne Van’a gittim. Doğunun incisi Van’ın o güzelliklerini görünce Van’da bir klip çekmeden İstanbul’a dönmek olmazdı.

Sağolsun Tv programcısı Gazeteci ve Yönetmen senar Yıldız ağabeyim iki gün içinde klibi çekip kısa bir sürede montajını yapıp yayına verdi. Klibi van’ın muhteşem mekanlarıda Van gölü, süphan dağı, Akdamar adası, Gevaş Artos dağı, Muradiye şelalesi ve Kıl çadırlarda çektik.


6 YAŞINDAKİ KIZI CEYLİN EŞLİK ETTİ

Songül Korkmaz’ın Altı yaşındaki küçük kızı Ceylin’inde eşlik ettiği Kendine has yorumuyla özgün müzik tarzında seslendirdiği “Araki Bulasın Beni” isimli eser, duygulandıran sözleriyle beğeni topluyor. Sevenlerinin ilgisinden memnun olduğunu dile getiren Sanatçı Songül Korkmaz, “Bu Eserimi sevgilisinden ve eşinden ayrılanlara, terk edip gidenlere, acı çekenlere ve çektirenler için seslendirdim. Sevenlerim oldukça ilgi gösteriyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Özgün müzik artık benim yaşam tarzım oldu. Bundan sonraki süreçte de müzik piyasasına özgün eserler kazandıracağım” dedi.


HABER SPİKERLİĞİNDEN SONRA ALBÜM ÇIKARDI

Piyasada Özgün müzik okuyan çok az bayan sanatçı olduğu için bende özgün müzik okumaya karar verdim diyen Korkmaz, “ Ben Radyo Televizyon bölümü okudum Haber spikeri olarak bu mesleğe başladım. Eşim gazeteci, Eşimle aynı sektördeyiz, Sağolsun eşimin de desteğini alarak şiir albümümden sonra ilk özgün müzik albümümü çıkardım”dedi.


BU ALBÜMDE BEŞ ESER YER ALIYOR

Bu albümde beş eserin yer aldığını söyleyen Songül Korkmaz, “bu güne kadar albümdeki Üç esere klip çektim. Önümüzdeki günlerde Etek sarı sen etekte sarısın eserime Dördüncü klibimi Malatya ve Adıyamanda çekeceğim. Albümde şu eserler yer alıyor. Abdul vahap Alkan’ın “Araki Bulasın Beni” Hasan Durak’ın “Etek sarı sen etekten sarısın” Aziz Taştan’ın, “Urfadan Mardine” Hasan Ali Sezer’in “Rüzgar gülüşlü yârim” ve Anonim bir eser “Ölem Ben” adlı unutulmaz bu güzel eserleri farklı bir yorumla seslendirdim”dedi.


SANATÇI TV PROGRAMININ MÜJDESİNİ VERDİ

Albüm çalışmalarından dolayı Tv programlarına Uzun bir süre ara veren Sanatçı Songül Korkmaz, Önümüzdeki günlerde farklı bir formatla tv programına başlayacağı müjdesinide verdi.




0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page