top of page
  • Yazarın fotoğrafıArif Antlı

TUNACAN TUNA'DAN YENİ SINGLE "FENA KARIŞTIM".

Genç sanatçı Tunacan Tuna, kariyerinin üçüncü single çalışması için popüler sosyal medya uygulaması TikTok'un başarılı içerik üreticileri ile birlikte kamera karşısına geçti...



Sözlerini ünlü söz yazarı babası Aşkın Tuna ile birlikte kaleme aldıkları şarkının beste ve aranjesi Emirhan Cengiz’e ait. "Fena Karıştım” isimli şarkının Yeditepe Üniversitesi Kayışdağı Kampüsünde çekilen klibin yönetmen koltuğunda ise Yusuf Can Özbilen oturuyor. Klipte Tunacan Tuna'ya Tiktok fenomenleri; Doğa Evren, Emrah Çelik, Özüm Altın ve Yağmur Orgarun eşlik ediyor.



Pandemi önlemleri dikkate alınarak sınırlı bir ekiple 12 saatte gercekleştirilen çekimlerdeki performansı ile oyunculuğa da göz kırpan Tunacan Tuna, 18 Haziran'da tüm dijital platformlarda yayınlanacak "Fena Karıştım” ın kendisi için her aşamasında farklı heyecanlar barındıran bir şarkı olduğunu dile getirdi. Babasının desteği ile ilk kez profesyonel bir şarkı sözü denemesine imza attığını dile getiren sanatçı bunun kendisi için ayrıcalıklı bir mutluluk kaynağı olduğunu ifade etti. Tuna, klipte kendisine eşlik eden Tiktok fenomenlerinin de şarkının klibine apayrı bir sempati ve enerji kattıklarına inandığını söyledi.

0 yorum
bottom of page