top of page
  • Yazarın fotoğrafıArif Antlı

ŞEBNEM SCHAEFER DİPLOMAT OLUYOR

TÜRKİYE AVRUPA BİRLİĞİ’NE, ŞEBNEM SCHAEFER DİPLOMATLIĞA GÖZ KIRPIYOR!..

 

DMW Diplomats International (Avrupa Birliği ve Birleşmiş Milletler Diplomatlar Birliği) geçtiğimiz günlerde Florya, Elite World İstanbul Otel’de bir toplantı gerçekleştirdi.

 

Başta Almanya ve İsviçre’den olmak üzere, Avrupa Birliği’ne bağlı birçok ülkenin yatırımcı ve diplomat düzeyinde katılım sağladığı toplantıda, Türkiye’nin Avrupa Birliği’yle göz hizasında olduğuna vurgu yapıldı. 

 

Aynı zamanda, yabancı yatırımcıları Türkiye’ye davet niteliğindeki toplantıda, dostane bir işbirliği vurgusu yapılarak, yüksek bir felsefenin oluşacağına dair inanca dikkat çekildi.

 

Uluslararası Diplomatlar Başkanı Prof. Dr. Günther Meinel ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mgr. Halil Sert’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, ünlü sunucu, oyuncu ve model Jennifer Şebnem Schaefer, toplantıda sunuculuk yaparken, Türkçe ve Almanca yaptığı sunumlarıyla, toplantıya katılan yerli ve yabancı konuklardan büyük beğeni ve alkış aldı.

            

DİPLOMATLAR BAŞKANI’NDAN ŞEBNEM SCHAEFER’E ÖVGÜ

 

Avrupa Birliği ve Birleşmiş Milletler Diplomatlar Birliği, Uluslararası Diplomatlar Başkanı Alman, Prof. Dr. Günther Meinel, Şebnem Schaefer’la bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Şebnem Schaefer’in diplomaside yer alması halinde, bu durumdan büyük mutluluk duyacağını dile getirdi. 

 

ŞEBNEM SCHAEFER; “GÖREVE HAZIRIM”

 

Başkan’ın bu sözleri üzerine bir açıklama yapan Şebnem Schaefer ‘ister Almanya olsun, ister Türkiye olsun, diplomatik görüşmeler veya uluslararası ilişkiler konusunda sürece benim de bir katkım olacaksa, bunu seve seve kabul eder ve görev verilirse de görevimi en iyi şekilde yerine getirmek için, elimden geleni yaparım’ diyerek, bir anlamda diplomasiye göz kırptı ve yetkililerden görev beklediğinin altını çizdi. 

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page